Min nyårsafton

Sofia och Pernilla kommer vid halv sex, så jag måste börja fixa mig! Vi äter stor middag, typ hummer, oxfilé (love) Sen tittar vi ut från min övervåning på alla andras fyverkerier, vi kommer inte smälla några egna i år, för Zingos skull. Men från min övervåning ser man en hel del så det bli mysigt iallafall. Kameran kommer användas hela kvällen så bilder får ni sen.
Puss och GOTT NYTT ÅR FÖRRESTEN!
ofixad..

Min morgon

Nu har jag kommit hem från täby centrum och hunnit möblera om mitt rum lite spontant sådär. Nu har jag tänkt att bada, måla naglarna, städa rummet lite och sova så jag orkar vara uppe hela natten! Det är min dag typ!
Puss!
Snygg bild, javet...

Lite julklappar..

1. Fick ett läppstift och två nagellack varav ett nagellack  var "graffiti nails" av mina kusiner
2. Min älskade systemkamera som jag köpte för pengarna jag fick av mormor&morfar, mamma&pappa och farmor&farfar.
3. Ett awesome halsband som också är ett överfallsalarm, det tjuter när man drar i fjädern. Kul idé från någon i Halmstad.
4. Dvd av farmor&farfar
5. Ett biokort och boken "Här ligger jag och blöder". Konstig bok jag började läsa i förrgår men kunde inte sluta läsa, skriver vad jag tyckte om den när jag läst ut den ;)
6. Roligt sällskapsspel
7. Ryggplatta
Sen fick jag andra grejer också, men som jag inte orkade ta kort på, det kanske kommer! Fick bl.a. en kofta, skidstrumpor, massa godis också..

Nyårsafton imorgon ju!

Nu är planerna för morgondagen bestämda! Vid tio prick träffar jag och Johanna varandra i Täby, kom på nu att jag kanske borde sova vid den tiden för att orka vara uppe hela natten. Men det problemet löser jag genom att sova hela dagen istället. Sen på kvällen kommer Sörensens som varje nyår typ, det kommer bli mysigt och massa fotandes! Lägger in nyårsoutfiten senare..
Lovisa lockade mitt hår igår!

Bakverkstad by Sandra & Emelie

Igår bakade Sandra och jag sats muffins, det tog bara sisådär några timmar haha! Men vi hade det riktigt kul och dem blev verkligen supergoda!
1. I julklapp fick Sandra en sorts deg, bara gjord av socker som man kunde dekorera typ bakverk med och mallar. Så vi satte i gång med att forma små orkidéer! De smakade väldigt sött typ som barntandkräm!
2. Sen var det typ "glitterpulver" som man målade på.
3. Sen bakade vi "kladdkaksmuffins", dem var riktigt goda och sega!
4. Sedan rörde vi ihop själva frostingen och formade den som vi ville ha den (blev lite misslyckat när vi gjorde)
5. Och så här blev resultatet! Riktigt god och onyttiga!

Hellooo!

Nu är lilla jag vaken och pigg! Bredvid mig har jag en fortfarande sovande söt hund. Den hunden är dessvärre svår att få bra bilder på, krullet täcker ögonen, därmed kan jag säga att han måste klippas snart.
Idag hade jag tänkt att åka någonstans tillsammans med min bror och fylla på hans garderob! Ska bli roligt och jag ska anstränga mig att inte vara så pinsam..
Puss!

Ska berätta mer om igår senare..

Vill ha sommar!

Jag dör av längtan när jag ser att H&M har fått in bikinisar på hemsida! Jag vill köpa mig en riktigt fin och gå ut i värmen, dock måste jag nog vänta ett tag till med det.. Blir extra frustrerad eftersom jag är helt pank och inte ens kan köpa en bikini i förväg. Nu ska jag fortsätta titta runt på datorn.
Puss!
Bästavän ♥

Due Date

Kom hem från stan för ett tag sen, var där med Fanny och vi såg på bio, Due Date. Där träffade jag även på min käre bror, haha överraskade honom genom att lyfta upp honom, han visste inte att jag var där, men jag var tydligen pinsam då..
Filmen var iaf rolig och värd att se! Innan bion var vi på en mysig TacoBar och åt, supergott!
Nu ska jag bada och sen spela sims typ.
Imorgon kommer Sandra hit och vi ska leka lite med min kamera ;)
Puss!

Dagens planer

Tjatja bloggen, tänkte uppdatera lite om vad jag har gjort sen.. igår! Har shoppat med pappa nästan hela dagen igår, köpte bara kameran till mig inget mer, men pappa fick med sig massa saker hem! Sen åkte jag till Fanny och vi har haft det mysigt! Tagit massa kort med systemisarna, ätit nyttigt snacks och skrattat en massa! Nu ska vi till Täby och träffa Alice! :)

Ny kamera!

Nu var man ägare till en Canon EOS 500D, en försenad julklapp kan man säga. Ska träffa Fanny senare idag och fota lite, skulle gärna åka förbi täby en stund för att köpa en outfit till nyårsafton, men är pank så får se.. Nu ska jag fota lite och sen försöka få tag på den jäveln!

God Annandag Jul!

Har inte bloggat  på ett tag, så kände att det var dags nu! Är jättenöjd med mina julklappar, fick mest pengar men det var det jag ville ha! Ska strax åka och köpa en systemkamera för pengar och kanske en ipod eftersom hela skärmen är sönder :( Sen åker vi direkt till farmor och farfar på middag!
Den här kameran tror jag att jag köper ;)

Imorgon är det julafton

Imorgon är det julafton, helt sjukt vad tiden har gått fort! Den här dagen ska ägnas åt att slå in de sista julklapparna, städa mitt rum, förbereda julbordet lite, bada och fräscha till mig. Nu ska jag se ett avsnitt PH!
Våran julgran

Träffa Lovisa

Var nyss ute med Zingo och träffade Lovisa en stund! Trevligt men kallt! Snart ska jag ta ett bad men mamma kommer hem snart och hon har inte sett mitt hår än, får se vad hon tycker om det ;) Ska slå in de sista julklapparna snart också, natten kommer bli lång..

Nyinköpt

Blus från BikBok och julaftons outfiten - 199 kr

Köpte även värmeskydd från LeeStafford men den blev det ingen bild på.

Julshopping

Dagen har spenderats i täby centrum med Sandra. Shoppade massa julklappar till mina kusiner och blus till mig själv som
jag tänkte ha på julafton! Bilder kommer sen. Nu ska vi slå in alla paket och fixa andra saker inför på fredag..

21 december 2010

Ni är så gulliga som kommenterar dudess! Känner mig oxå nöjd med håret faktiskt, jävligt ovant bara! Kollar mig i spegeln och ba: men oj juste!
Imorgon ska jag till täby med Sandra, ska bli ytterst mysigt! Vi ska shoppa de sista julklapparna och så.. Sen på kvällen kommer mina kusiner till stockholm och stannar tills på söndag! Trevligt värre!
Färgen blir lite konstig i webkameran, menmen..

Brunett

Jaha, då har man färgat håret brunt! Fanny gjorde det på mig hemma ;) Var lite osäker eftersom vi gjorde det hemma och det var en ganska stor skillnad mellan mitt blonda gamla hår och mitt nya. Men vi vågade och det blev jättebra, tycker jag iaf. Ni får gärna kommentera vad ni tycker!
Ikväll ska vi sova över, a-k kommer sen oxå så det blir supermyys!


Jullov imorgon!

Morgondagen kommer bli awesome! Först julavslutning, betygsutdelning och sen får vi jullov! Tar tåget in mot staden och där träffar jag Fanny & A-k, kommer bli mysfaktor 100, vi ska typ äta lunch på en restaurang och sen drar vi hem till någon (mig?) och chillar gal1 natten lång. Funderar fan på att låta de tjejerna färga mitt hår också, så himla trött på det blonda jag har nu och som jag haft sen födseln. Har inte gjort ett skit med mitt hår men snart är det dags.
PussPuss

Såhär såg vår dag ut:



Mys

Hemma från en urmysig middag med laget inne i stan. Närmare två månader jag såg många av dem.. Men det blev mycket skratt och god mat tillsammans med människor jag älskar så himla mycket. Men nu hade jag tänkt bada och sen sova så jag är utvilad inför imorgon!
Pusshej!

Fanny be proud

Visste inte att jag stalkade Fanny så mycket, men nu vet alla mina bloggläsare det iallafall!

Tjockdag

Imorgon kommer bli världens bästa men även världens fetaste tjockisdag. Börjar skolan halv tio med matte sen ska vi gå och köpa pizza och se på film resten av dagen, naaaajs. Sen blir det hem och sen till stan med gympan som avslutning. Vi ska typ äta på restaurang och så, kommer bli skitmysigt, har inte tränat på snart en och en halv månad typ, ska bli JÄTTEKUL att se alla underbara människor igen ♥

Svar om Gymnasium

Svar: Det här med gymnasium ger mig ångest, ångest, ångest! Vad fan ska man välja, och när man valt gymnasium ska man välja skola, tänk om det man väljer är helt fel eller kanske den perfekta linjen? Kan inte sluta tänka på vad jag ska välja..
Först var jag helt säker på teknik-design & produktutvecklings linjen på Åva eller Dagy tillsammans med Elina. Sen började jag tveka och funderade på typ natur eller sam. Och det är där jag står nu typ. Men jag tror jag mest vill gå teknik som etta, sam som tvåa och natur som trea. På sam blir det inriktning media,information,kommunikation.
Jag och Elina

Duktig

Idag har jag varit duktigt, jag har städat, julpyntat, dekorerat pepparkakorna jag bakade igår, firat pappa som fyller år, ätit tårta, ätit knäck. Juste, knäcken bakade jag helt själv, bakade det första gången typ med tua i fredags och igår natt/kväll bestämde jag mig för att baka själv, och de blev supergoda! Nu kollar jag runt på lite hemsidor, skulle vilja klicka hem allt ihop men dålig som jag är så är jag pank :/
Det gick inte att ladda upp några nya bilder och den här fanns i arkivet :(

17 december: Ett annat ögonblick

Ett annat ögonblick jag kommer minnas ett bra tag är något som inte har hänt ännu. Och det ögonblicket är första dagen i gymnasiet då man får se sin klass första gången. Antingen en stor besvikelse eller lättnad, hoppas på det sista! Jag ser fram emot den dagen jättemycket, fast ändå inte. Kommer vara så sjukt nervös så jag vet inte vad!

16 december: Mitt favoritminne

Ett av mina favorit minnen är från i somras. Då jag var i Italien med mitt gympa lag. Det var en av de bästa veckorna i hela mitt liv tror jag. Jag fick ju byta grupp till hösten så jag vad där med mitt nya lag jsm. Kände ganska många sen innan men lärde även känna några bättre och några nya. Vi hade jätteroligt för det mesta, badade i poolen eller havet, solade och tränade såklart. Tyvärr fick vi reda på en tråkig sak som gjorde att de sista dagarna inte blev lika roliga. Två tränare som verkligen är jättebra och alla gillade jättemycket och som vissa hade haft som tränare hela livet. De kom inte överens med två andra tränare så dem skulle sluta, många blev jätteledsna och när alla grät var det svårt att inte göra det. Men veckan tyckte jag i helhet var bra ändå och den veckan kommer jag aldrig glömma.

15 decemeber: Min första puss

Den första pussen som jag minns var i sexårs när Sandra och jag lekte "pusskrig" med killarna i våran klass då. Sandra var den snabbe så hon sprang omkring och fångade killarna och höll fast de och så pussade jag dem, haha. Jag tyckte det var jättekul, helt sjukt haha, jättepatetiskt tycker jag nu. Fattar inte hur jag vågade eftersom jag har varit jätteblyg när jag var liten. Men jag har faktiskt rätt starka minnen från just den här dagen. Så det var nog mina första pussar som jag minns. Sen lekte vi sanning och konka och ryska posten på fritids ibland. Pussade säkert någon innan men inte vad jag kommer ihåg.

Nästa, badet !

Somnade nästan direkt när jag kom hem från skolan, vaknade nu och bestämde mig för att bada! Dagen har varit minst sagt chill, avslutade dagen med film på no:n och vi fick köpa godis. Jan är fan bäst! Jan är min matte och no lärare som är som en liten morfar :)

Dagens outfit

Linne - SALT ¦ Kofta - H&M ¦ Jeans - Dr.Denim

Sömnbrist

Blir typ fett lack när jag ser att ingen kompis har uppdaterat bloggen! Men så kom jag på att jag inte är så bra jag heller! Kan skylla på att jag sovit den senaste timman och har inte så mycket att säga om det lixom! Snart blir det middag, förbereda en svenska redovisning och sen sova. I need a lots of sssömn!
Vi är grymma, hade kunnat ta en ny bild nu om inte jag såg ut som ett as och om mitt "webbkamera" album inte var fullt :(

Önskelista 2010


Några saker jag önskar mig!

14 december: Mina drömmar

Mina framtidsdrömmar är att jag hamnar i en superbra klass i gymnasiet. Går ut lycklig och med riktigt bra betyg. Efter gymnasiet åker jag utomlands med en kompis och chillar ett år, kanske jobbar lite där också. Kommer hem och pluggar vidare, allt flyter på. Sedan börjar jag jobba. Just nu vet jag inte riktigt som vad. Men jag tycker det skulle vara kul att vara kläddesigner, arkitekt, homestylist, designa saker eller något sånt. Skulle ju vara fel att bli en svensk hollywood fru heller, haha! ;)

SEXIGA BRUDAR

Dagen har besått av både vanlig skoldag och lucia firande. Det var niorna som stod för det och vi failade lite men äsch, vem bryr sig, det var åttorna värda haha! Men för sexorna och sjuorna failade vi inte lika mycket! Men det var mysigt iallafall. Efter skolan blev det först a-tid och sen teknik plugg med elina. Ytterst mysigt! Några facerapear blev det men det lever jag med!
Nu ska jag fortsätta plugga och titta lite på tv.

13 december: Vad hade jag på mig idag?

Jo idag har jag på mig en vanlig svart outfit. Jag hade de jeansen jag visade i ett inlägg igår och min älskade peace tröja!

Puss och godnatt bloggen!

Tumblr_lcm316tbls1qefmoso1_500_large
Nu ska jag strax gå och lägga mig. Bussen går 07.07 imorgon för vi har lucia firande och jag är en av tärnorna. Kommer vara helt död imorgon!

Helt underbar bild

06cd76d31ffebeff0d56d7af91f8e1cc_large

Bild från i fredags


12 december: Den här veckan

Måndag: Då var jag hemma och sjuk så då gjorde jag inte så mycket, missade både matteprovet och omprovet i teknik.
Tisdag: Då var jag också sjuk, missade inte så mycket.
Onsdag: Då kom jag tillbaka till skolan efter att ha varit sjuk jättelänge, riktigt kul, men tyvärr var Elina sjuk :(
Torsdag: Jag var först i skolan, hände inte så mycket, missade luciarepitionen, åkte och träffade Fanny i täby centrum. Hann köpa tre tröjor men sen sprang vi till bussen och vi åkte direkt vidare till barngympan.
Fredag: Var i skolan, vanlig dag. Åkte hem och skrev lite på en so-uppgift. Elina smsade och vi åkte till stallet tillsammans. Båda red och jag vågade tillslut galoppera barbacka! (modigtjej.se). Vi såg ut som as hela kvällen men hade verkligen jätteroligt.
Lördag: Vaknade upp hos Elina, segade kvar där till klockan elva eller nått. Sen åkte jag och Fanny till Kista och shoppade loss, fick med mig lite saker hem som ni såg tidigare. Vi spårade loss på bussen, folk måste trott vi var störda, det var jeeeevlig kul! Sen åt våra familjer tillsammans och snackade om Kroatiaaa! Hon sov över också, ytterst mysigt!
Söndag: Har egentligen inte gjort så mycket (slappsöndag.com). Fanny och jag slappade, sen åkte hem och nu skriver jag ett arbete om Nigeria.
20090111180409

11 december: I min handväska

1. Mina hemnycklar och två olika cykelnycklar
2. Min mobil
3. Toffsar, nagellack och en parfym, lite olika.
4. Min plånbok, där jag även har mitt busskort och sånt.
5. Min iPod, jag inte skulle klara mig utan!
6. En nagelfil, hudkräm och lypsyl
Det här är saker jag alltid har sen har jag oftast skolgrejer och sånt också.

Shoppat

1. Jordens skönaste jeans/jeansleggings, SALT - 399kr
2. Blommigt linne, SALT - 100kr på rea
3. Mysig kofta, H&M - 249kr
4. Volanglinne, H&M - typ 149kr
5. Peacetröja, JC - 199kr
6. T-shirt med volanger, H&M - 149kr
7. Ring, Åhlens - 69kr
8. Armband - New Yorker - 49kr
9. Transparant skjorta - BikBok - 60kr (orginalpris 249kr)
10. Linne med dragkedja, H&M - 99kr
Några av mina senaste inköp, vad tycks?

Kroatien

Business_concept_wallcoo.com_02_large
Igår kväll var Fannys familj på besök. Då planerade vi ännu mer inför sommaren. Vi ska troligtvis åka till Kroatien tillsammans med våra familjer. En vecka på en segelbåt ute på Medelhavet och en vecka på hotell. Kommer bli så jävla jag om det blir av, vilket jag hoppas och tror!

10 december: Mina syskon

Jag har bara ett syskon, lillebror som är två år yngre än mig. Vi kan faktiskt ha det riktigt kul tillsammans, men han kan vara den mest irriterande personen som finns ibland (oftast haha) Men som tur är så är det fortfarande jag som kan bestämma lite mer över honom än tvärtom. Men snart växer han väll om mig och jag har ingen chans och vågar inte säga emot biffen längre. Okej, det kommer aldrig hända, han är en plutt och kommer alltid vara! Det han gör på sin fritid är typ att träna fotboll och innebandy men mest spelar han cod och är inne på facebook haha. Har börjat älska ljudet av när han på cod springer runt och sjukter folk, NOT!
Det fick bli en gammal bild, men han ser typ likadan ut, okej kanske inte men ändå!

Min dag

Hemma efter en dag i skolan, täby centrum och rösjöskolan. Handlade lite i täby och med en tröja hem gratis så jag nu, så det var najs :O Visar grejerna jag köpte i helgen eftersom jag ska till kista med Fanny. Nu blir det plugg!

Puss!

Dagen har varit AWESOME! Nej men jag var i skolan idag, allt är som vanligt igen, och jag är frisk! Elina var typ sjuk så den tönten ser man först imorgon. Öppet huset på Dagy var ju också bra, ska börja där eller på Åva. Nu ska jag bada och göra ett försök till att plugga, vilket jag nog inte kommer lyckas med. "Hej IG på provet jag knappt pluggat till och inte varit med på en ända lektion om" Jag gör ett försök iallafall!
Alla dessa ego bilder -.-

8 december: Ett ögonblick

Tänkte berätta om ett speciellt ögonblick i mitt liv. Och det var när mamma och jag fick se Zingo för första gången.
Det var sommarlov, mamma och jag skulle åka in till stan för att hämta hem Kansas som han hette då. Vi hade aldrig sett honom, inte ens på bild, för att uppfödaren bodde i Kalix. Men vi hade haft mycket kontakt med uppfödaren och det verkade vara en bra kull. Vi kom in till deras lägenhet möts av en glad mamma med ett spädbarn i famnen och en liten tjej som var 2 år bredvid henne, därefter kom hennes mamma (uppfödaren som bor i Kalix) med två fullvuxna mellanpudlar. Varav en av dem var en hund som bara var på besök så den skällde väldigt mycket och den andra var en pudel från deras kennel men inte släkt med Kansas (Zingo). Vi går in till köket och där ser vi en minimini pudel stå under köks bordet och skaka. Han var så rädd, inte konstigt egentligen. Två stora hundar som springer runt och skäller, ett spädbarn som skriker och en lite tvååring som går runt. Om jag var han skulle jag också vara livrädd. Jag fick hålla honom i famnen medan mamma och uppfödaren pratade om skötsel och vi fick lite tips och så. Zingo var så liten då så rädd men så söööt! Resten av dagen låg han och sov på gräsmattan och jag låg bredvid och myste med honom. Det här är ett långt ögonblick haha som jag aldrig kommer glömma. ♥

19:30

Nu blir det paradise hotel, sen blir det lite matteplugg eftersom jag har glömt lite sen jag sist plugga och jag kommer säkert få göra provet i veckan. Imorgon blir det skola för min del, ska bli kul. Efter skolan blir det plugg och sen öppet hus i dagy! Känner mig frisk nu och hoppas av hela mitt hjärta att jag är det också!
K Ä R L E K ♥

7 december: Min bästa vän

Tycker det är jättesvårt att säga vilken min allra bästa vän är, för jag har flera bästavänner. Men några av mina allra närmsta vänner är, Sandra, Fanny, Elina, Johanna, Viveka och Tua.

Den jag har känt längst är definitivt Sandra. Våra mammor har varit kompisar sen vi föddes och vi har alltid gått på samma dagis och skola. Och vi har alltid varit bästa vänner. Älskar den här tjejer sjukt mycket och kommer alltid minnas dig! Vi har känt varandra i 15 år, helt sjukt!

Fanny och jag träffades via gymnastiken. Hon har slutat nu men vi träffas fortfarande. Med henne kan jag prata om allt och vi har alltid roligt tillsammans!

Elina och jag började i samma klass i sexårs och har gått i samma klass sen dess. Vi kanske kommer gå samma gymnasie linje tillsammans vilket vore awesoome! Vi har alltid roligt tillsammans och jag älskar henne över mycket annat.

Johanna och jag började i samma klass i sexan. Vi har umgåtts mycket under alla fyra åren. Världens mysigaste och roligaste tjej som jag verkligen inte vill förlora kontakten med i gymnasiet!

Viveka är en av de galnaste jag känner, är jävligt rolig och henne kan man verkligen prata med. Vi började också i samma klass i sexan och har varit ett "gäng" sen dess. Hon betyder väldigt mycket och vi har ett speciellt minne jag aldrig kommer glömma. Klassresan i somras, när vi skrattade så mycket att vi blev utelåsta! :D Det var roligt!

Tua och jag har gått i samma klass sen lågstadiet. Vi har varit riktigt bra kompisar sen dess. Man kan verkligen prata med henne och ha jävligt roligt med. Kommer känns jättekonstigt att inte gå i samma klass längre i gymnasiet!

Det här är tjejer jag älskar över allt annat! Ni fattar nog inte hur mycket ni betyder för mig. Utan er skulle jag inte vara jag, jag skulle inte vara lite lycklig över mitt liv. En av mina högsta önskningar är att inte tappa kontakten med någon av er i gymnasiet, men det kommer inte hända! :) ♥



Har listan fram till jul!

Bestämde mig för att ha listan fram till jul istället. Så tog bort några punkter i listan!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Pinsammaste minnet
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 10 – Mina syskon
Dag 11 – I min handväska
Dag 12 – Den här veckan
Dag 13 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 14 – Mina drömmar
Dag 15 – Min första puss
Dag 16 – Mitt favoritminne
Dag 17 – Ett annat ögonblick
Dag 18 – Det här upprör mig
Dag 19 – Det här får mig att må bättre
Dag 20 – Det här får mig att gråta
Dag 21 – Mina rädslor
Dag 22 – Min favoritplats
Dag 23 – Mina ambitioner
Dag 24 – Det här saknar jag


6 december: Min dag

Min dag har sugit hårt. Vaknade sjukt besviken över hur jag mådde och hur jag hade mått under natten. Stannade hemma och under dagen har jag sovit och kollat på tv. Zingo har varit hemma hela dagen också så det har varit mysigt. Orkar verkligen inte med det här helvettet längre, har varit sjuk i två jävla veckor. Det ända jag vill är att bli frisk. Jag som trodde att jag var frisk i helgen men nej, det var jag tydligen inte.

Matteplugg klart, nu teknik

Nej men seriöst, har pluggat matte hela helgen även fast jag mått lite sådär. Och eftersom jag varit sjuk i två veckor nu så missade jag teknik provet så jag ska göra det imorgon bitti när jag egentligen skulle haft sovmorgon till halv tio, surt :/ Aja back to work!

5 december: Pinsammaste minnet

Svårt att komma ihåg det allra pinsammaste minnet. Men jag kan säga att jag gör rätt mycket pinsamma saker. Säger saker för högt ibland eller bara är allmänt överflummig haha. Men en pinsam sak som jag kommer på nu är när jag var i mataffären med pappa, som har en svart skinnjacka. Jag ser en gubbe med svart skinnjacka så jag går fram till honom (och står tätt intill honom för det är en asbiffig tant bakom som står bakom i kön) Han börjar lägga upp varor på bandet, han lägger upp ett paket morötter och då rycker jag pappa i armen och säger: Men pappa, vi köpte ju morötter igår, suckar och tar tag i morötterna. Han kollar på mig och då ser jag att det inte är pappa. På ica är jag rätt på att göra bort mig har gjort det fler gånger -.-

4 december: Det här åt jag idag

Till frukost åt jag en macka med ost och en stor kopp oboy. Sedan åkte jag och handlade i mörby, arninge och täby. Så lunchen blev rätt sen, men det lev iallafall köttbullar och makaroner, en typisk lunch på helger i vår familj. Middagen åt jag ganska nyss och det blev det tacos, en av mina favorit rätter. Nu strax ska jag svulla godis och titta på film.
Då vet ni vad jag har ätit idag, blev inte så intressant men ändå. Snart kommer ett inlägg vad jag gjort idag.


:(

Mådde sämre än någonsin igår kväll och mår inge vidare nu heller så jag kunde inte följa med till Jsm :( Och därför kommer det här bli den värsta helgen i hela mitt liv.. Må skit och plugga till både teknik och matte prov på måndag! Teknikprovet läste jag igenom förra veckan när vi egentligen skulle ha det men jag var sjuk och i matte så har jag inte ens gjort klart de två sista kapitlerna vi har prov på.

3 december: Mina föräldrar

Mina föräldrar älskar jag väldigtväldigt mycket, dem betyder väldigt mycket och man kan inte ha bättre föräldrar än mina. Jag kan prata med om vad som helst med dem, även om jag ibland väljer att inte säga, haha.
Min pappa är så jävla skön och älskar att reta mig vilket kan iof vara väldigt irriterande ibland men också roligt, han är även grym på matte och det behövs eftersom jag inte är riktigt lika bra om man säger så. Han älskar också godis precis som jag, är godis beroende ärftligt? I sådana fall har jag ärvt det från honom. Om man köper godis är det inte säkert att förvara det där pappa kan komma åt det, speciellt after eight haha.
Min mamma är den jag brukar att åka och shoppa med, som smakråd men också ha väldigt roligt med. Mamma och jag kan prata om allt och vi kan sitta och prata om vad som helst hur länge som helst. Hon ser om jag mår dåligt och är världens mest omtänksamma person.
Visste inte vad jag skulle ha för bild så jag tog en bild från Thailand 2009 på hela familjen utom Zingo.

2 december: Min första kärlek

Kärlek och kärlek vet jag inte. Har egentligen aldrig varit kär på riktigt, bara blivit lite små kär i någon kändis eller kanske någon man ser på stan. Men jag skulle inte kalla någon "Min första kärlek" iallafall. Än så länge ;) Har faktiskt rätt svårt att bli kär eller ens småkär. Hittar alltid något jag inte gillar med personen. Men det lever jag med, är väll tvungen att ge mig någon gång. Däremot har jag kompisar som blir kära i varenda kille de ser och klagar på att jag inte blir det haha!

Tumme ner :(

Mår tumme ner nu, så ska nog fika lite sen sova. Ser fram emot helgen och hoppas verkligen att jag mår bättre då. Visst jag mådde bra i skolan idag, men ibland så mår jag dåligt, har gjort det nu i eftermiddags faktiskt, jättejobbigt.

Ekvationer

Har jobbat massa matte idag. Ekvationer, tycker inte det är jättesvårt, fast nu börjar det komma lite svårare tal :( Har iallafall gjort alla uppgifter som är svårigheten medel. Då ser jag i början av kapitlet att man faktiskt kan räkna ut vad x,y,z är haha, jag som suttit och gissat mig fram och det det har ju gått hur bra som helst. Fast kanske borde lära mig hur man ska räkna ut så att jag har en någorlunda rimlig uträkning på provet på måndag och för att göra det lite lättare.

I december: Om mig

Jag är en gal1 cool brud som är 15 år, är oftast glad och älskar att ha roligt med mina vänner, som jag älskar obeskrivligt mycket. Om jag inte hade dem vet jag seriöst inte vad jag skulle göra, jag skulle inte vara den jag är idag iallafall. Älskar att umgås med dem på min fritid. På min fritid tränar jag även gymnastik. Jag älskar att åka utomlands och längtar sjukt mycket till julen. I somras fick jag en hund, en svart mellan pudel som heter Zingo och som jag älskar massor. Tycker det är kul att shoppa kläder, men en rätt stor del av mina pengar går till typ godis och mat, är galen i godis haha.
Min profilbild på facebook btw.

"Teddy" in my heart

OnePiece Teddy Fleece MarineblåOmg, skulle verkligen inte tacka nej till den här onepiecen "Teddy" i julklapp. Dock kostar den 2279 :- och jag som gärna vill ha en systemkamera och är väldigt säker på att jag inte kommer få både en onepiece och en systemkamera, då skulle jag bli jävligt förvånad om man säger så!

RSS 2.0