Startar imorgon!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Pinsammaste minnet
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första puss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Det är kompisarna jag saknar mest ♥

Tog nyss ett varmt långt bad, så nu känner jag mig jääääävligt fresch! Mår mycket bättre nu efter badet men har ångest för skolan, herregud vad jag kommer ligga efter när jag kommer tillbaka (snart hoppas jag). Jag har nog aldrig saknat skolan så mycket som jag göra nu, okej inte skolan, utan mina fina kompisar, saknar er ♥ Får se hur jag mår imorgon, men förhoppningsvis bra!
Bild från sjuan, på lägerskolan, haha då vi sminkade mig, elli och johanna till fjortisar, (se coola brudarna till höger)

Who says - John Mayer, svar:

Svar till Jenny: Alltså jag laddade ner typsnitten från en hemsida och sedan installerade jag dem. Så nu finns alla typsnitten i både word, picasa och photoshop. Sedan fixade jag resten i Picasa, riktigt enkelt, tog inte mer än tio minuter, absolut inte.
Svar till Tua: YÄÄÄÄÄJ kanske det? ♥

Dear John, svar:

Svar: Helt kär i filmen, channing och i dig Jooeeeey såklart ♥

Första Advent

Idag är det första advent, alltså fyra veckor kvar till jul ungefär. Som jag längtar asså, dock har vi inte börjat julpynta än, fast adventsstakarna ska upp idag i allafall, mysigt värre. Men nu ska jag rensa lådorna i mitt rum. Puss ♥

Dear John

Nu ska jag se Dear John, är nerbäddad i sängen eftersom jag inte mår lika bra längre, JÄVLA SKIT!
Ha en bra kväll♥

Film- lördag

Sitter framför hemmabion med daniel och zingo, har massa godis i skålarna och ska snart starta en film! Mamma och pappa är nämligen på fest så det blir film hela natten, noot! ;)


Sjukling

Sjuk igen, jag som mådde så bra igår kväll en stund, men nnu känns det inge bra igen, typiskt. Ligger och segar i sängen, kollar lite på tv och kollar runt lite på olika bloggar. Under tiden har jag en hund som älskar min velour dress och som inte kan sluta slicka på den, haha konstig hund det där!
HELVETTE VAD TRÖTT JAG SER UT!

Who says - John Mayer

Orkar inte blogga mer ikväll, imorgon vet jag itne vad som händer, kanske följer med mamma och handlar 80-tals grejer till en fest de ska på. Då kan jag även passa på att köpa ett par skor!

Mår toppen!

I helgen ska jag inte göra något speciellt, får se hur jag mår lite! Känner att det går upp och ner väldigt mycket. Imorse mådde jag sämre än sämst men nu mår jag typ bra, håller tummarna för att jag mår bra i veckan för på fredag åker jag nämligen till Helsingborg med gymnastiken, är taggad men nervös även fast jag inte kommer tävla troligtvis!
Gammal bild!

Ny design

Klar med den nya designen, orkade inte fixa något speciellt, men jag gillar nog ändå den här mer än den förra. Även fast jag säkert kommer ändra igen eftersom den här var lite tråkig och mörk, ingen färg alls.
Men nu ska jag mysa framför Idol med familjen! ♥
Annars gjorde Elina en header åt mig, fin den med! Det värmer hjärtat att du lade ner så mycket tid på den! Kan ha den nästa gång (IRONI)

Bilden äcklar mig

Under dagen har jag blivit mycket friskare och även lärt mig lite om photoshop och laddat ner massa nya textsnitt, det är typ som en drog, jag kude aldrig sluta ladda ner. Så inom kort kommer det väll en ny header och design, maybe-baby. Har även sorterat alla mina bilder på hela datorn, där hittade jag otroligt vackra ego pics, nej euw.
Det gäller att bjuda på sig själv ;)

Första gången jag skrattade på tre dagar typ.

Från förra året.

Tre ord

Om ni undrar vad jag gjort de tre senaste dagarna så kan jag säga det med tre ord: sova, äta, paradise hotel. Till mesta del sova och paradise hotel, orkar inte så mycket mer. Så under de här tre dagarna har jag lyckats kolla igenom alla paradise hotel avsnitt, med många oplanerade pauser bestående av att sova.

So sick

Såg nyss en kommentar om att jag skulle blogga, såklart kommenterad av min flickvän Elina! Så därför tänkte jag blogga. Har i princip inget att blogga om eftersom jag är sjuk. Mår skit, mår illa, världens huvudvärk, feber och en jävla magvärk. Har varit hemma sen i tisdags, men började må dåligt måndag kväll. Hoppas på att bli frisk snart och träffa mis amigas!
Världens finaste hund ♥

Enhelgmedfanny

Min helg har varit gr8, mycket skratt och facerapes tillsammans med Fanny. Nu är jag nyduschad och hade tänkt att kolla på ett avsnitt av Paradise hotel, men så funkar inte, så då får det bli något annat. Var på gymnasiemässan i lördags också. Pratade lite med dagy och åva men vet fortfarande inte vart jag ska gå. Men det är ett tag kvar tills vi ska välja så känner mig rätt lugn.
Gammal bild på oss

Balla smycken från StyleByTyra!




79 :- från Stylebytyra
89 :-

Tibble

Ska sova ett tag nu, orkar inte vara vaken! Idag var vi förresten i tibble och fick se lite teater och sånt och de pratade om skolans estet linje, inget för mig, men det var kul att se ändå. Såg både Hanna och Ellen där! (fast hann aldrig hälsa på ellen, badbad)

Jävla förkylnings helvette!

Jävla förkylnings helvette! Har varit förkyld ibland och ibland inte de senaste fyra veckorna! Kill me! orkar inte va sjuk längre, just nu mår jag verkligen inte bra, så det blir ingen träning eller barngympa idag. Förlåt Fanny :(

P&K

Ska bara borsta tänderna och sedan plugga en snabbis och sen sova, behöver lite extra sömn + att jag är riktigt förkyld, jobbigt värre. Så det ledde till att jag inte tränade idag och ja vad har jag gjort i stället, facebook -.-
P&K
Elina och jag är bara för sexiga!


Utkast: Nov. 17, 2010

Gick in på facebook och såg att Ellinor hade lagt ut ett album med gamla bilder! Och herregud vad man såg ut, men det är kul med gamla bilder, funderar på att göra ett eget album med gamla bilder!

P.L.U.G.G.A.

Känns bra för nu har skickat en företagsbeskrivning om min prao till min so lärare. Något som känns mindre bra är att vi har oförberett prov i spanska! Som typ är omöjligt för mig att få någorlunda bra resultat på eftersom jag suger på spanska, men det får gå som det går, känns inte som att melker förväntar sig så mycket av gruppen, han vågar knappt ha prov eftersom han är rädd för att se våra resultat, det går bra med spanskan som ni hör!
Sen har vi fysik prov på torsdag, som avgör hela vårt fysik betyg i grundskolan! Så de ska jag plugga till nu!

UGLY GIRL

Hemma, känner mig väldigt ugly idag och skolan har varit sådär, bra till en början men jobbigt mot slutet av dagen. Hade pardans på gympan också, tillsammans med 8C, helt okej enligt mig. Men idag ska jag plugga fysik och matte WIHOOOO!

Färga håret?

Börjar faktiskt fundera på att färga håret brunt, men vet om jag vågar eller ens får, jättesvårt, sen är det säkert inte så lätt att få tillbaka min nuvarande hårfärg igen vilket är lite synd!
Men om ni har något att säga om att jag ska vara brunett eller blond, kommentera då!

Sov tolv timmar

Sov tolv timmar inatt, kommer bli svårt att somna ikväll och att gå upp imorgon bitti! Lyckat! Även fast det var jävligt skönt att sova ut i morse, I LOVE IT! Puss

Bilder från i fredags (från Tuas facebook)



Min pappa är världens bästa pappa, grattis på farsdag!

(Pernilla och jag igen)


Middagen.

Nu har jag precis ätit, maten var inte god, helt misslyckad. Och gissa vem som gjorde den, JAAG! hade hemkunskapsläxa och var tvungen, den blev fan aslyckad i skolan när jag och Karin gjorde, men min behöver vi inte ens prata om. Juste skar lök också, och det är helt sjukt, jag är verkligen övernaturligt känsligt för de, min tårar bara sprutar och de slutar aldrig, gick därifrån ett bra tag men tårarna bara forsade, FAIL!
Pernillas och mina skills, tagen från sofias blogg (i Gran kanaria)

Gammal bild

Gick in på Sofias blogg och då hade hon lagt upp den här bilden, från en av de första åren vi var i Gran kanaria tillsammans. Men i år bröt det för vi ville inte till samma ställe/hotell men vi träffades ändå.
Nu har jag precis vaknat, skönt med sovmorgon. Måste göra om en hemkunskaps uppgift eftersom jag inte hittar mitt papper -.- Menmen, sen blir det träning, och det är väll typ de jag ska göra idag.

Sandras place tonight!

Hemma efter en dag spenderad i täbyc. Fick med mig hem en urmysig halsduk och ett par trosor från ginatricot, och ter böcker. Så det var lyckat. Ikväll ska familjen hem till Sandras place på middag, det kommer bli awesoooooome!
(laddade nyss upp bilderna till datorn från gran kanaria så bilder från de får ni sen, kanske!)


Bild från igår

Lördag

Är redan hemma för vi vaknade vid 11 (rekordtidigt) och så kunde jag få skjuts hem och nu är jag hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Hoppas på en shoppingtur med mamma, köpa lite vintersaker men också vanliga kläder, mys! De är typ mina planer, städa lite också kanske och leta upp hemkunskapspappret.
KRAM

Fredag

Nu ligger jag i sängen, tittar på tv och chillar gal1, orkar inte göra något nu innan middag. Ikväll ska jag vara med Tua, Elina, Johanna & Viveka vi ska se på Glee boxen. Har aldrig sett nått avsnitt så de blir spännande. Vi ska tjocka ga1, behöver inte gå in på allt jag ska äta -.-
PUSS

Utkast: Nov. 11, 2010

Mår inte bra asså. Skulle haft typ en liten uppvisning idag och allt men jag mådde verkligen inge bra. Jättetråkigt. Aja, mår lite bättre nu men inte bra (tre timmar senare). Ska typ sova riktigt tidigt ikväll. Puss på er alla!

Lyxfällan!

Nu tittar jag på Lyxfällan och pluggar lite. När programmet är slut ska jag plugga ännu mer, engelska tror jag. Det gick inte så bra på provet vi fick tillbaka idag :( Ångest.
PUSS.

HEMMA!

Kom hem igår kväll och herrejävlar vad kallt det är i Sverige, vinterjacka imorgon. Bytte om till mjukisdress direkt efter skolan och mina gamla tofflor, glittriga och ljus blå och några stolekar för små (31) men jag älskar de ändå!
Ikväll ska jag förhoppningsvis åka en snabbis till Täby och handla vantar, mössa och halsdukar innan jag fryser ihjäl. Ikväll får jag träffa världens finaste hund också!

Vill ha!

(Tidsinställt inlägg)
129 :- H&M
299 :- H&M
299 :- H&M
199 :- H&M
299 :- BikBok (den ska jag köpa när jag kommer hem!)
249 :- GinaTricot

Jag saknar er! ♥

Blogglänkar till mina närmaste vänner:
Tua & Elina
Sandra
Viveka
Johanna

Tre par skor.

Sjukt snygga skor, de första skorna vill jag gärna ha om jag får, kan ju så länge önsketänka lite.
Rizzo - 1795 kr, vill ha!
Nilson - 1299 kr, vill ha!
Midcut boot
Dinsko - 699 kr (ska jag dock inte köpa för Viveka har sånna, men dem är sjukt snygga!)

Vilka skor gillar ni bäst?


Tidsinställt inlägg

Nu ligger jag antagligen på en strand eller vid poolen i Gran kanaria. Gal1 najs säger jag bara.
Hoppas ni har det bra hemma i kalla Sverige, saknar er! ♥
Bilder från förra året när vi var i Gran kanaria: här:

TUAAAAA

Heeeey hot stuff, bra läge du valde att titta in på min lilla snuttegull Emelies blogg!! Den lilla skitungen är ju i gran kanaria och steker.. vad har hänt med rättvisan i denna värld om man får fråga?
Galet skönt med höstlov nu i alla fall eller vad säger ni? Själv har jag haft en grym dag med vivikiis inne i stan och kollat på The social network, POWER TO THE CREATORS OF FACEBOOK!
Okej just face it jag har verkligen inget av någon större vikt att säga för tillfället, bye for now!



PUUUUUSSAR FRÅN TUA när ni ändå håller på kan ni ju kolla in den har fantastiska bloggen också!!!http://tuaelina.blogg.se

Gran kanaria 1/11 - 8/11

Några tidsinställda inlägg kommer så håll utkik!

Om sju timmer går planet

Och om tretton timmar är jag framme i Gran kanaria. Har faktiskt fixat en del tidsinställda inlägg om lite smått och gott. Så bloggen kommer inte vara helt död när jag är borta.
Hejdå Sverige - HEEEJ GRAN KANARIA!
I'm gonna miss you babes ♥

RSS 2.0