God morgon!

Nej okej, jag har varit uppe ett tag men är fortfarande trött. Måste packa idag, och sen blir det träning på kvällen! Det är min dag typ. Kanske tar lite höstbilder som jag  lägger upp sen, får se, Puss!

Glad Halloween!

Är hemma nu och gör inte så mycket. Kollar på tv och äter popcorn och choklad. Resten av familjen kollar på film,, men jag orkade verkligen in. Borde kanske packa lite, men orkar inte de heller. Kom på en rätt hemsk sak, jag har inte träffat min Jooooey på två veckor och en till vecka kommer det bli :( Jag saknar verkligen dig Johanna! ♥

Lördag

Vaknade för en timma sen! Så nu är jag typ klar, eller naej, försökte intala mig själv det men i själva verket har jag fortfarande pyjamas på mig. Men idag ska jag först vara med Tua och Viveka som sagt, sen blir det middag hos kusinerna på kvällen!
Min rosettring är borta btw!!

Fredagkväll

Ska kolla på Kenza & Tyra show nu! Elina gick för typ en timma sen :( Hon skulle upp tidigt till något hotell? Men imorgon blir det en härlig dag med Tua och Viveka :) Men nu ska jag fortsätta kolla! :D  Kraaaaam!

Idoool!

Sista dagen på praon idag, tråkigt. Nu sitter jag här med Elina och tittar på Idoooooooool!

StressStressStress

Hemma efter en lång men rolig dag. Slutade på JC klockan fem sen träning klockan halv sju. Har verkligen inte haft en ledig stund till att blogga.
Imorgon är det samma sak, bara att jag har barnträning som börjar halv fem, jag får komma en halvtimma försent, sen direkt till träningen som börjar halv sju, samma tid som när barnträningen slutar. Jag kommer vara så död när jag kommer hem. Men då vet ni varför jag inte kommer blogga imorgon.
Nu blir det ett varmt bad, PUSS


Det gilla's

Tänkte göra en gilla och ogilla lista nu.
GILLA
-Att jag åker till Gran kanaria på måndag
Fyfan vad skönt det ska bli, helt sjukt, bara chilla på stranden, bada i poolen och förhoppningsvis bli brun.
-Min prao på JC
Älskar verkligen personalen, allt man får göra, stämmningen, ja allt!
-Mina vänner
Vet seriöst inte vad jag skulle göra utan mina vänner, de betyder så sjukt mycket för mig. Utan dem vet jag inte om de skulle vara värt att leva, eller jo familjen förstås. Men livet skulle verkligen var seeegt. Så ni som läser min blogg och ser det här, jag vill bara säga. JAG ÄLSKAR ER VÄNNER!

OGILLA
-Just nu kan jag faktiskt inte komma på något att ogilla, jag gillar allt och alla!


Lekte lite med webkameran också :)



Sofias design

Blev en rättkort dag idag på praon, gick därifrån vid kvart över tre och tog tåget direkt till skolan. Hade utvecklingsamtal där och efter det har jag fixat med Sofias design. Nu ska jag äta lite bulle sen sova!

Vill till Gran kanaria nu!

Allt är bra med mig, lite stressigt att sluta fem på jc och träning halv sju, men det funkar. Jobbet idag var iallafall toppen, alla var jätteschyssta och jag trivs verkligen. Fick bl.a. larma av, larma på, jobba lite på lagret, fixa till lite i butiken och massa mer. Fick även med mig två klänningar hem som de skulle slänga för att det var fläckar på det. Men de ska jag tvätta bort eller sy upp så att de inte syns så kan jag använda de flitigt i Gran kanaria nästa vecka!
LOVE

Up in the air!

Tittar på Up in the air nu, riktigt seg film, men vad gör man inte för familjen. Hoppas den är slut snart jag kan sova. Imorgon ska det bli en rolig dag på en ny arbetsplats. Jag ska praoa på JC och börjar klockan 10.00 varje dag, soooooft!

Träning om en halvtimma!

Bilderna var ju inte de finaste direkt, usch, inte min dag igår. Nu är mina bullar iallafall klara, ska ta en nu och sen blir de träning! Första träningen på en vecka + att jag fortfarande är förkyld. Det känns ju lovande. Eller inte, jag får göra mitt bästa, tänker inte missa den här träningen också.
Här är en av alla bilder, om ni vill se alla gå in på fannys blogg, där kan ni se riktit heta bilder på mig ;)

Bullbak!

Vaknade för en timma sen kanske. På den timman har jag inte hunnit att göra så mycket. Ätit frukost och städat lite är väl det jag har gjort idag. Pappa är och handlar nu och sen ska jag baka bullar, får se om Daniel vill hjälpa mig men troligtvis inte. Sen klockan halv fem ska jag träna.
Juste Fanny hade med sig sin systemkamera till täby igår, om hon lägger upp någon på sin blogg kan jag sno de så får ni se ;)
MY BOYFRIEND♥

Utkast: Okt. 23, 2010

Sitter och chillar gal1 hemma hos Lovisa med Sandruu också! Nyss ätit en fet middag, pommes och lövbiff. Sen ska vi se på Juuunoo :) Puuuss ♥
NI BEHÖVER INTE KOMMENTERA HUR JÄVLA SNYGGA VI ÄR, FÖR VI VET REDAN ATT VI SNYGGARE ÄN DIG :D

Täby c

Nu är jag hemma i Stockholm igen, rätt skönt att vara hemma menn saknar Halmstad sjukt mycket ändå. Kunde lugnt ha stannat en vecka till. Nu ska jag äta, göra mig iordning sen bär det av mot täby c med Fanny. Fick lite checkar från H&M idag så de är naajs! :)
KRAM
Fantan och jag ♥

SLEEP WELL!

Nu har jag ändrat designen lite, inte klar än men nu ska jag göra mig i ordning. PUSS!

Torsdag

En dag ska jag ta och fixa designen. Gillar inte den jag har nu men har typ aldrig tid att göra en ny. Men snart ska jag :) Nu ska jag strax duscha och sen lite tv. Imorgon är det min sista praodag också, så tråkigt :( Skulle vilja vara kvar här i en vecka till lugnt. Men det blir säkert bra på JC, där jag ska jobba nästa vecka också.


Det snöade!

Det har snöat i Halmstad idag, sen blev det soligt och sen hagel. Konstigt de där med vädret, kan det vara så svårt att ha värme hela tiden. Idag har jag sytt klart två klänningar och två kjolar till deras nallar. Ser fram emot ikväll när jag ska ge de sina små presenter. Här har ni två bild på hur resultatet blev.
Två sånna här klänningar gjorde jag och en var ska de få.
Två sånna kjolar gjorde jag också, fast i olika tyg.
HUGS EMELIE♥

På jobbet

Hej bloggen. Inte blivit så mycket bloggande i veckans om ni säkert sätt. Har bara haft tillgång till internet på min ipod men nu har jag det på datorn också. Men jag har det iallafall jättebra här, massa sy, håller på med två klänningar till min kusiners nallar just nu fast ska börja skriva lite på min svenska uppgift jag fått om praon. Ha det bra så länge!
Åh vad jag saknar det här, kommer aldrig glömma Italien 2010 ♥

CIAO!!

Packat klart nu typ, ska bara tvätta bort sminket sen sova. Direkt efter skolan imorgon drar jag till Halmstad, nice! Där ska jag vara med mina små söta kusiner och praoa hos Karin som är kläddesigner, ska bli hur kul som helst! Tar med mig datorn men får se hur mycket bloggning det blir.
Deras kattungar de hade förut, Världens sötaste kattungar, jag svär!
CIAO!!

Hemma från barngympan

Hemma efter barnträningen. Små 4-5 åringar kan vara så sjukt söta men ibland så sjukt irriterande, kan ändras på bara en sekund. Har egentligen träning själv nu, men kände att packa till imorgon och massa plugg var viktigt det med så jag hoppade över träning. Men nu ska jag göra klart mina läxor!

22:15, onsdag

Hemma efter en rolig träning! Och en sak jag blev påmind om idag är att jag inte har starka ben! Verkligen inte. Åt nyss en hamburgare, älskar de, nu ska jag bada sen packa lite och sen SOVA!


Måste packa

Suttit framför datorn hela eftermiddag. Några läxor har gjorts, men har inte packat ett skit! Inte bra asså, åker på fredag och imorgon har jag både barnträning och vanlig träning. Just precis nu kan jag inte heller packa eftersom jag nyss målade mina naglar lila så de vill jag inte förstöra, träning slutar halv tio ikväll också och ska äta innan sex. Hur ska jag hinna?

Tack!

Tua räddade min dag idag!!
Eftersom vi har idrott som första lektion hade jag på mig mina gympakläder, sen kom jag på att jag inte hade med mig några andra skor så skulle varit tvungen att ha mina satsiga gympaskor till strumpbyxor och kjol när jag gick hem men, MEN det behövde jag inte eftersom jag fick låna Tuas skor! För det får du en länkning!
Nu ska jag packa för på fredag åker jag till Halmstad!

Shopping!

Hemma efter en, två timmar i täby centrum med mamma. Fick med mig lite grejer, som jag kanske fixar bild på sen,
ingenting var så roligt att se egentligen men ändå.
Jag köpte iallafall:
Ett par mörkgråa mjukisdressbyxor från H&M
- Ett helt vanligt vitt linne från H&M
- Två sportbhar från H&M
(det var 10% rea på allt på H&M idag så jag passade på lite)
- Små söta presenter till **** ******* från Glitter och Accessorize
- Schampo, balsam och hårinpacking från KICKS
- Två tränings linnen från JC
- Tights och strumpbyxor från Lindex
- En svart rosett ring och ett svart nagellack från Lindex
Jag fick med mig en hel del hem och är supernöjd, TACK MAMMA!
Här är ringen iallafall, älskar den!

Min kväll

Hej bloggen!
Hemma nu efter en rolig träning som gick bättre än vanligt men ändå inte så bra, haha! Nu ska jag bada, börja lite på idrottsläxan och sen soooova!
Juste, tänkte också planera lite vad jag ska köpa på onsdag när mamma och jag ska till täby c!
Så het bild, jag döör!

Träning!!

Skrivit klart min svenska novell idag, nu blir det träning!


Grattis tjejer!

Hemma efter träningen, vi gjorde lite nytt, fick platser och gick igenom formationerna. Kan ju fortfarande inte friståendet, så de tär lite svårt.
Men nu har jag precis ätit middag, hamburgare! Snart ska jag bada och skriva klart om Greenpeace. Har varken pluggat svenska eller matte idag, ILLA!
Idag fyller två underbara vänner till mig år, Hanna & Linnea, Grattis tjejer!! ♥ ♥ ♥
Laddade upp fel bild, men orkar inte ladda upp igen - Det här är iaf jag i skolan i veckan!

tio-tio-tio

Hemma efter en urmysig helg med farmor, farfar och kusinerna. Går dagen spenderades i Helsingfors, med lite sightseeing och lite shopping. Jag köpte en tröja från h&m haha, men det var rea och det fanns min storlek så jag köpte den. Bild kanske kommer.
Idag har jag chillat, både framför datorn och tv:n och sovit rätt mycket. Om två timmar är det träning innan det ska jag plugga!
Världens finaste vän, saknar dig ♥

FANNY HÄR

Cha Cha Emelies blogg! Eftersom Emelie är i Helsingfors just nu så tänkte jag passa på att gästblogga här. Emelie är just i denna sekund på en finlandsbåt påväg till finnarnas kungarike. Och jag i denna sekund har just ätit. På syslöjden idag hittade vi as sköna youtube videor (HAHA)
Bella, Bella, Bella ohhhhh

SÅÅ FUL

KYSS PÅ EN RYSS

/ FANNY

 


Helsingfors

Juste, imorgon åker jag till kryssning till Helsingfors med farmor och farfar och kusinerna! Ska bli hur mysigt som helst! Åker direkt efter skolan så antagligen blir det ingen mer bloggning i helgen.
Just nu packar jag lite för det och skriver på min svenska novell, med en handling vi inte ens behöver gå in på!

Tack Pappa!

Världens bästa pappa, min pappa, har varit i USA en vecka nu. Kom hem för tjugo minuter sen kanske. Nu är han riktigt stolt för han lyckades hitta fyra t-shirtar och två v-ringade tröjor i rätt storlek åt mig, TACK VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! ♥♥♥


TUUUUA!

Idag fyller min fina kompis Tua år, som jag har känt i typ åtta år, en tjej jag verkligen beundrar och älskar så otroligt mycket! Nu ska ni få se riktigt fina bilder på henne ;) ♥♥♥
Och här har vi oss för bara några veckor sedan!
Kanske borde tillägga att alla andra bilderna är gamla ;)

Imorgon

Fortfarande lite lack för det där med allt de har tagit, även fast de inte tog något av mig tycker jag ändå att det var så jävla onödigt! Slut på det nu. Tänkte berätta om imorgon!
Först ska vi öva lite HLR, sen blir det simtest, livräddning, efter skolan blir det barnträning, sen kanske träning får se, har jävligt ont i halsen nu men jaja.

Sträckte munnen :/

Juste, sträckte typ kinden också, eller nej vet inte om jag sträckte den men den gör iaf väldigt ont när jag blåser upp kinderna! Haha, låter helt sjukt, men jag hade världens största morots bit i munnen och efter det gjorde det jätteont! Haha, så då vet ni!

Idioter!!

Idag gick faktiskt träningen helt okej, när vi väl tränade. Tog en lång paus i mitten eftersom vi märkte att massa saker hade blivit stulna, bla. en systemkamera, massa pengar, mobiler. Riktigt jävla synd, själv blev jag inte av med något även fast jag hade mina grejer i samma omklädningsrum. Hade iof bara med mig min mobil men ändå. Man blir så irriterad på sånna idioter som gör sånt här!!

Kvart över sex

Om man gör lite läxor och sen går in på facebook är klockan plötsligt sex och man måste byta som för träning! Vi som slutade tidigt idag. Men som sagt är det träning halv sju, så det är bara och taggataggatagga!

Köpte en kjol.

Juste, köpte en kjol också! Tyvärr har Viveka en likadan, men den var så sjukt snygg och billig så jag var tvungen! Ni får en bild på den senare!

Okt. 5, 2010

Äntligen hemma. Idag var jag först i skolan, en helt vanlig dag. Sen stressade jag iväg till frisören, hon klippte av mig hela håret, nejdå men det är ganska kort för attdet var så sjukt slitet innan, sen gick jag till täby, köpte både lite choklad och cola som jag ska gotta mig i nu. Men först ska jag tvätta bort sminket, sätta en ansiktsmask. Sen blir det middag och lite matteplugg, vi förstår inte hur mycket jag suger på potenser och sån skit :/
Bild efter Italien, då var man lite brun oxå, skulle inte skada om man fick lite färg nu :/
Saknar Italien sjukt mycket ♥

Plugga, Sova!

Hemma från träningen nu, nyduschad och en tandborste i munnen. Träningen gick inte så värst bra, men jag överlevde, den här träningen med! Måste bara plugga lite so och engelska till, eftersom jag inte kan det, åångest!
Såg att min söta vän Fanny länkat mig, så då länkar jag henne, (en god gärning lixom höhö). Så här är hennes blogg: !!!!!!!!!
Bild från google, orkade inte ens hitta någon jag tagit själv, - ja,  jag är trött -.-

Kanelbullensdag!

Nu sitter jag och Sandra, med varsin kanelbulle, supergott! Men nu ska jag inte skjuta fram pluggning mer, så nu blir det Ideologierna, matte och bild! Sen blir det såklart tärning ikväll också, men bloggar säkert innan det!

Hemma från träningen

Hemma efter en riktigt rolig fristående träning faktiskt. Fick lära mig hela friståendet, även fast jag har glömt bort det mest nu. Tycker faktiskt helt ärligt att det är lite synd att jag antagligen inte kommer kunna kommer nästa vecka eftersom släkten ska till Finland, men hoppas det!
Nu blir det lite facebook sen badet, får se om det blir någon pluggning ikväll.

Träning

Nu är Zingo nyklippt, och det är det jag gjort under dagen typ. Suttit och kollar när morfar klipper Zingo och lär mamma och bara sitter och lyssnar typ. Haha, fett tråkigt det låter men det var riktigt kul, efter det blev det en god fika tillsammans med mormor och morfar också!
Om tjugo minuter är det träning, fristående, hoppas på att få lära mig lite mer idag.
Och när jag kommer hem blir det direkt badet och lite plugg (prov på tisdag) kanske, fast orka plugga.

GRATTIS BÄSTAVÄN!

Idag fyller Fanny femton hela år, hon är byxmyndig nu!! Hon är en av mina allra närmsta vänner. En vän man verkligen kan säga vad som helst till och vara hur galen som helst. Vi har inte känt varandra överdrivet länge, kanske två år, och vi träffades genom gymnastiken.
Här har vi världens grymmaste tjej som jag älskar så otroligt mycket! ♥ ♥ ♥

Lite om mig.

Tänkte om ni ville veta lite mer om mig (taget från Johanna):

Namn:
Emelie
Piercingar: Ja, öronen.
Ålder: 15.
Tatueringar: Nej.
Längd: Typ 165.
Skostorlek: 38. 
Hårfärg: Blondin.
Är du kär i någon: Nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jag gillar Täby, men skulle gärna bo i ett annat land ett tag. 
Tänker du på självmord: Nejdå.
Tycker andra att du är attraktiv: Nej, eller jag vet inte.
Dricker du alkohol: Nej.
Använder du droger: Nej.
Röker du: Nej.
Vilket shampoo använder du: Bobby's just nu. 
Vilken parfym använder du: Lite olika, men en är dkny, både den rosa och den gröna.
Vad är du rädd för: Är nog inte så rädd för något speciellt.
Gillar du att tvätta: Nej.
Gillar du Berg-och-Dalbana: OM jag gör.

SENASTE..
Film du hyrde:
The last song, Wallander: Vittnet & Satc.
Film du köpte: Vet inte. 
Låten du lyssnade på: Oh Susie, från I taket lyser stjärnorna.
Låten du hade på hjärnan: Kommer inte ihåg.
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: Pimp my ride, mtv.
Personen du tänkte på: Vet inte.

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Ja.
Gråtit över en flicka: Vet inte, tror det.
Ljugit för någon: Ja.
Varit i slagsmål: Nej, eller jo, jag och Johanna, hahaha! (skoja)
Blivit arresterad: Nej.

ANTAL..
Gånger du varit kär:
Inte riktigt.
Gånger ditt hjärta brustit: Ingen typ.
Hjärtan brustit på grund av dig: Vet inte.
Tjejer du kysst: Kysst, 0.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Aldrig tror jag.
Ärr du har på kroppen: Vet inte, men några.

SENASTE..
Bok du läste:
Längesen jag läste en bok.
Personen du fick mail av: Mig själv, haha!
Personen du fick brev av: Skolfoto.
Personen du fick sms av: Sandra ♥.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I onsdags eller tisdags tror jag.
Saken du köpte: En jacka och ett par jeans.

Vad har du gjort idag:
Varit med Elina och kollat på film.
Var det kul: Såklart :).
Hur tidigt stiger du upp: Kan nog sova hur länge som helst.
Gillar du att slåss: Nej.
Vad ska du göra idag: Inte helt bestämt.
Är du seriös: Ibland.
Vad är du allergisk mot: Inget typ.
Var har du ont: Ingenstans.
Använder du hårspray: Nej.
Kan du stå på händer: Ja.
Favorit serie: Vet inte.


Salt eller socker: SOCKER!!
Gillar du ketchup: Ja, men inte överdrivet.
Är du glad nu: Ja.
Var du glad igår : Ja.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Vet inte.
Vad dansar du till: Musik.
Stockholm är: Naajs.
Göteborg är: Vad ska man säga.
Kan du sjunga: Gud nej, vekrligen inte!
Mer värt än guld: Mina fina vänner och familjen.
Spaghetti eller makaroner: Makaroner, helt klart!
Ett land jag gärna vill besöka: Thailand, Usa igen.

I taket lyser stjärnorna

Nu har vi sett klart filmen för snart en eller två timmar sen och den var jättebra. I taket lyser stjärnorna såg vi, även den har jag sett massa gånger, men den är fortfarande lika bra. 4/5


Filmmys

Nyduschad och redo för att Elina ska komma, hon ska bara äta sen kommer hon. Då ska vi se på film och bara ta det lugnt, supermysigt.

U Smile, I Smile

Har nyss vaknat, behövde verkligen sova ut idag, efter alla timmars sömn man missar i veckan. Det blir ingen frukost så mamma håller på och gör i ordning lunchen till mig! Curry kyckling med ris tror jag det blev. Sen ringer jag väll Elina och bestämmer hur vi ska göra :)
2009-02-12, det var ett tag sen, här är iallafall en bild på Elina.

Tomorrow

Den senaste timmarna har jag ägnat åt att kolla på tv och ladda ner massa ny musik till min ipod. Har även bestämt att morgondagens förmiddag ska spenderas med Elina, runt klockan ett ska vi träffas, ingen aning om vad vi ska göra och vi får väll se hur hon mår imorgon eftersom hon var lite halvt sjuk idag :)
Nu blir det strax sängen, bara lite mer tv, bara en ansiktsmask men sen så.
Du är världens finaste ♥

Kenza & Tyra show

Tittade nyss klart på Kenza & Tyra show, eftersom jag läser bådas bloggar var det kul att se programmet. Det handlar om att de ska uppfylla både deras och deras läsares drömmar och sen även pröva på deras värsta mardrömmar. Ska bli jättekul att se nästa veckas avsnitt också, de ska jga verkligen inte missa!
Deras egna dröm var att få spela in en låt och då fick man även se när de pratade en stund med Alexandra Burke, här är två av hennes låtar:

- Bad boys
- All night long



The last song

Till middag blev det klyftpotatis och oxfilé, en stor favorit för mig! Sedan blev direkt upp igen och titta på filmen The last song, med mamma och Daniel, Daniel kollade nog mest för att han inte kunde spela tv-spel, haha vilket liv! Till filmen blev det coca-cola, popcorn, marabou och morot, älskar morötter!

Filmen var så grymt bra som alltid, fjärde eller femte gången jag såg den nu, en av de bästa filmer jag sett, helt klart,  även den en stor favorit för mig, den får helt klart 5/5 i betyg.
Grymt snygg är han också!

Den första oktober

Hemma efter en seg men ändå rolig dag i skolan, slutade vid tre. Direkt efter det åkte jag till Täby centrum där jag träffade mamma, jag fick med mig ett par mörkblå jeans och en svart jacka med guldiga detaljer, båda från The Salty Dog, en random butik som jag aldrig varit inne i förut! Letade även efter både skor och en ljus halsduk, men hittade det inte :/
Puss ♥

RSS 2.0